Lång helg och barnvakt

Idag är det fredag, och jag är ledig! Lärarna skulle göra något, planera eller nått sådant så vi är lediga idag. Häärligt!

Igår sov jag hos Hulda för hennes föräldrar är i Prag tror jag så jag är "barnvakt" åt henne! Ska vara det till måndag. Myysigt med en helg med bara Hulda, det var ett tag sedan!

Nu ska jag ta en dusch sedan ska jag nog ta med mig hunden och gå ut och fota lite. Och gå ner till Anders föräldrar och lämna tillbaka deras nyckel som jag var tvungen att gå och låna imårse för jag blev utlåst -.- Haha, jädrar vilket flyt jag hade imårse!


Bild från weheartit


Chill dag

Go morgon! Ida är det torsdag, vilket innebär en riktigt chill dag! Har arbetstid hela förmiddagen och på eftermiddagen har jag matte tills vi slutar halv fyra, jag e klar med kappitlet, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra? Men jag ska gå på sjukhuset klockan ett, så jag missar lite av matten. Jag ska gå och kolla det här testet jag gjorde i måndags, får hoppas det gick bra då! ;D

Nu blir det att äta frulle sedan dra på skolan.

Jag tycker inte om sånna här inlägg, för dom är så tråkiga, och så har jag aldrig någon passande bild.. Dessutom bloggar jag från skol-datan nu, och här har jag inte en enda bild! Därför blir det en favorit i repris!



Orientering

Sitter på skolan nu och väntar på Evelina. Vi har nyss slutat samlingen, och vi börjar gympan om 20 minuter. Evelina skulle på nått möte om skolans regler, så jag sitter här med Jimmy för han skulle vänta på Robin som också är på dedär mötet.

Vi har orientering idag på gympan idag, skit kul! Dock vet man vart alla kontroller sitter.. eftersom vi har orienterat i samma bana alla år. Men nästa gång vi har orientering ska vi få en svårare bana :D


Måndag morgon

God morgon! Mångag igen, vilken betyder skola, sedan bugg :D Veckorna går betydligt fortare nu när det är bugg på måndagarna.

Idag klockan ett ska jag vara på sjukhuset, för jag jag ska göra ett tbctest (tuberkulos). Alla som går vård och omsorgs programmet måste göra det testet för att få praktisera. Får hoppas det går bra då x)

Inte min bild!!

Nu ska jag fortsätta att göra mig i ordning!


"Äter du larver?"

Satt ute på gräsmattan förut idag och läste och åt nudlar. Precis när jag hade börjat äta gick grannen förbi och slängde ur sig en härlig komentar.. "äter du larver?". Och DÄR tappade jag matlusten..! Men jag lyckades få i mig lite mat ändå!
Suddig bild, jag vet!
 


Sunny Sunday


Frukost

God morgon! Vaknade för cirka en timme sedan, då klev jag upp och duschade. Och nu sitter jag här och käkar frulle. Hemmbakat bröd, te och grekisk yoghurt med flytande honung, hallon och flingor! As gott, åt det till frukost varje dag i Grekland i sommras, så nu känner jag hur jag börja längta tillbaka.. :/

Nicki Minaj

Tuff brud dedär du!

Typisk höstdag

Idag har jag varit ute och gjort en del höst grejor!

Har plockat ner studsmattan

Plockat in äpplen från äppelträdet

Och så städade jag vårat utedass och bakat lite kakor!
Nu ska jag snart äta sedan tror jag att pappa och jag ska åka och handla, det ekar i kylskåpet jus nu..

Kvällen

I eftermiddag har jag inte gjort så mycket. När jag kom hem gick jag och la mig och kollade på Robinson på datorn, sedan sov jag lite och vaknade av att kom hem, han slutade tidigare än han trodde han skulle jobba. Vi åt middag, sedan drog vi till stugan och käka svampmacka.


När jag kom hem bestämde jag mig för att vara lite kreativ och här har vi resultatet, dock e de inte klart än..

Fast på skolan

Slutade skolan för en och en halv timme. Och när jag slutat gick jag och åt lunch och sedan gick jag på banken för att uträtta lite ärenden innan jag skulle med bussen. Men eftersom alla i kön framför mig var så j*vla seg så missade jag ju bussen som gick 12.20. Då blev jag sur och gick på ica och köpte chips, så nu känns det lite bättre.

Nu har jag gått tillbaka till skolan och sitter här och väntar på bussen med Jimmö och Robin. Nästa buss kommer om en timme. Då ska jag hem och inte göra nått sepciellt, är hemma själv för pappa skulle jobba till typ 23.00 ikväll.


Lista

HAR DU ? ..
Folköl i kylen :
Tror inte de
Något husdjur : Ja, en hund
Någon favoriträtt : Skaldjur
Någon flick/pojkvän : Nej
Puder på dig : Nej
Några framtidsplaner : Plugga
Någon sjukdom : Ingen
Gymkort : Nej
Några kärleksproblem : Nää
En homosexuell kompis : Inte vad jag vet
Duschat idag : Minns inte
Någon kompis som snarkar : Ja
Någon vän som spelar i ett band : Ja
Några mvg:n : Inte nu
Någon som förstår dig : Hoppas de?
Tuff kompis som kan försvara dig : Ja a
Något beroende : Herrljunga cider!
Fikat idag : Ostkaka med sylt och grädde
Nagellack : Inget
Någon vän som bor i ett annat land : Inte vad jag kommer på

VEM ? ..
Avskyr du : Ingen
Hånar du : Ingen
Delar du mest minnen med : Evelina
Längtar du mest efter : Isak...
Stör du dig på : ....
Gosar du med : Kudden
Lagar mat : Min personliga kock
Diskar : Kocken får diska..
Tror att den är någon : Haha ja du..

VILKEN ? ..
Tidning läser du : Ingen
Buss åker du oftast : Bussen som går till skolan
Frisyr har du : Utsläppt
Dag fyller du år : 8 Augusti
Årstid föredrar du : Svårt.. sommar eller vinter
Stad är du uppväxt i : Stad? Haha, jag är uppvuxen i världens ände 

VAD ? ..
Gör du nu :
Sitter på skolan med Jimmy och Robin
Gör dig till en bra människa : Öhh?
Gör dig till en dålig människa : Hmmm...
Vill du arbeta med : Med barn inom vården eller fotgraf
Är roligast just nu : Jimmys roliga komentarer
Har du på dig nu : Svarta byxor, vit träja, vit halsduk, converse
Har du för smink idag : Mascara och foundation
Äger du för skor : ehmm, en hel del
Har du för storlek i skor : 38/39
Läser du för bok : Romeo och Julia och Twilight
Ska du göra nu : Vänta på bussen

Evelina är bäst!

Har arbetstid nu med min bästa Evelina!


Studying

Sitter i skolan och ska precis börja med arbetstid. Ska jobba med engelskan så jag slipper göra de hemma. På förmiddagen har vi haft svenska, vi kollade på film, super size me. Nu måste jag börja jobba.. började för fem minuter sedan..


Hos Evvis

Nu har jag precis kommit hem från skolan, sitter vid Evelinas köksbord och kollar när evelina lagar mat, lasange. Vi har Rolandz på högsta och taggar inför buggen ikväll! Den börjar halv sju så nu ska vi bara äta sen ska vi börja rulla mot staden. Nu ska vi gå och pudra näsan xD 
Hörs!


19 September 2011

God morgon, äntligen är det måndag! Nu mera älskar jag måndagar eftersom buggen är då. Annars går man bara och gruvar sig under söndagar för skolan, men det enda jag tänker på nu är buggen.

Efter skolan följer jag med evelina hem, för det är dom som skjutsar till dansen. Så jag kommer troligtvis inte blogga förens ikväll, får se.

Nu blir det lyxfrukost, hembakat bröd och Panna Cotta med färska bär.
Sedan ska jag rusa till bussen!


Idag har jag..

  • Suttit vid datan
  • Pysslat med foto projektet som jag troligtvis startar i slutet av nästa månad
  • Bakat två frallor
  • Klippt gräset hos grannen
  • Gjort Panna Cotta

Det var ungefär va jag har gjort under dagen. Nu väntar idol!

Bilder från dagen


Hemlighetsfull

Nu sitter jag hemma och pysslar med en lite hemlig grej. Det är en sak eller ett projekt (eller vad man ska kalla det?) som jag troligtvis ska börja med på bloggen. Jag kan inte säga mer än att det har med foto att göra! =)

Jag får se om jag orkar dra igång det, OM jag gör det börjar jag antingen idag eller nån gång i slutet på nästa månad.


Splash

Fotade vattendroppar igår och det blev en hel del grymma bilder. Här kommer några av dom..

Vilken tycker du blev snyggast?




Drar mig tillbaka

Nej men man kanske skulle ta och tänka på refrängen? Dra sig tillbaka, de e ju en dag imorgon också, vad är klocka egentligen? Taxin tickar, på återseende..
Med dessa ord och men en bild på en kossas slemmiga mule säger jag god natt.

Ja, jag är lite trött, därav det oseriösa inlägget!

Photoshoot





Kreativitet

Nu sitter jag i köket och äter frukost i ensamheten. Pappa e inte hemma, så jag har huset för mig själv!



Kreativiteten flödar just nu kan jag säga, det kliar i fingrarna. Jag har fått några sjukt bra fotoideér som jag tänkte genomföra idag! Så det kan komma upp några bilder idag, om ideérna funkar..

Fjälltur

God morgon. Idag ska ja på fjälltur med hela klassen. Vi ska gå från Storhogna till fettjåfallet, ca 7km. Det ska faktist bli kul! Ska ta med mig kameran, så det kommer bilder framöver.
Nu ska jag göra i årdning fikat, hörs senare idag.

Inte min bild!


Buggen i måndags

Det slog mig imårse att jag inte har skrivit om buggen i måndgs än. Kan ju börja med att säga att de va sjukt kul att komma igång igen efter uppehållet! Dock gjorde vi inte så roliga grejer, vi repeterade bara det vi lärde oss förra kursen. Men man fick ju iaf dansa.
Det bästa av allt är att min gulliga grabb har fortsatt med buggen, så nu får jag träffa han varje måndag igen! :D

Jag längtar tills vi får börja tävla, fy tusan så roligt!!

Sitter i skolan

Sitter här i skolan med Evelina, Jon och elske och har lunch rast. Har redan haft mina två lektioner, engelska och svenska och nu har jag arbetstid hela eftermiddagen till halv fyra.
Inte min bild!


Taggar till tusen

Har nyss ätit och nu sitter jag här och lyssnar på dansbandsmusik. Jag äälskar att bugga och jag tror inte att jag har berättat än att jag kom med i nästa buggkurs!!! Den drar igång ikväll, så nu håller jag på att tagga till tusen! Har längtat som en tok på dehär, äntigen!


Tror inte jag kommer orka uppdatera när jag kommer hem. Så jag säger god natt nu ^^

Löv is in the air


God morgon, god morgon......



Ny duschad sitter jag här och försöker piggna till, känner mig jätte trött. Tur att vi bara har "en" lektion idag. Arbetstid hela för middagen och matte på eftermiddagen. Slutar halv fyra idag, men vi hörs väl någon gång under dagen!

Time to sleep

Nu har jag borstat tänderna och gjort alla kvällsrutiner. Och jag har precis krypit ner under täcket brevid hunden som har legat och värmt upp sängen åt mg, myys. 

Ska läsa lite innan jag släcker för natten.

11/09/11

11 september 2011.

-11 september 2001. Tio år sedan ...


En lerig lurvtuss



Bilder från igår

Efterrätten vi åt igår, chokadmousse. Ingen bra kvalité på bilderna!

Innan vi kollade på filmen igår körde vi charader, de va askul!


Evelina är fotografen..

Sjukt rolig kväll, kommer göras om igen kan jag garantera!


Skräckfilmskväll

Igår bestämde jag, Evelina och Amanda helt sponatant att vi skulle kolla på skräckfilm. De e nån idiotisk idé vi har börjat med, skräckfilmskvällar. Vi kollade på "Paronomal Activity 2" den va bra, men jag tror ettan va lite bättre.

Nu är de ju bara att vänta på trean, för de kommer väl en till?!


"I Wanna Go Crazy"


Ny shoppat


Staden

Evelina vill att jag ska uppdatera bloggen oftare, och jag ska ge mitt yttersta för min fina vän :)

Dagen har varit väldigt chill först skola, sedan stan. Köpte en del nya saker, ska knäppa kort på de imorgon och visa.

Nu ligger jag i sängen och har nyss kollaat lite på film. Ska snart fika lite innan jag går och lägger mig, hörs i morgin.

Skola, sen stan

God morgon!
Håller på att göra mig i ordning för att åka till skolan. Förstår egentligen inte va jag ska göra där idag, börjar halv nio med mentorstid en halvtimme sen har jag arbetstid (man jobbar med vad man vill) och så slutar jag halv tolv.. hård dag?

Efter skolan åker jag och Johanna in till stan och shoppar! Ska skaffa mig lite nytt till garderoben.
Johanna

Plugga... eller?

Hellu, tänkte plugga lite idag, men jag orkade verkligen inte! Frös och hade sjukt ont i huvudet så jag la mig och sov istället.

Nu känner jag mig piggare så jag ska gå till hulda och kolla på tv och dricka te med hon, för hon e också förkyld. Myys! Vi hörs kanske senare ikväll.


School

Sitter i skolan och har typ rast tror jag? Alla sitter bara och är innte på facebook såå..

Vi börjar svenskan 10.40, och vi har rast till dess. Idag slutar vi tidigt, klockan två. Då ska jag nog ut och fota lite, får se hur jag mår. Jag har dragit på mig en förkylning, tror faktist jag har feber ibland också.

Evelina har nu legat och ålat över mig för att välja en passande bild.. och det blev den här...

RSS 2.0