Skräckfilmskvällen.

I lördags kollade ju jag Evelina och Amanda på skräckfilm, vi kollade på Frozen och Paranormal Activity 3. Frozen var typ den sämsta film jag sett, jätte dålig story och allt såg bara overkligt ut. Paranormal Activity var däremot mycket bättre! Jag har självklart sett 1an och 2an också, men jag tycker faktiskt 3an var bäst. Helt klart värd att se.



Vecka 12.

Veckan känns rätt chill ändå..


Måndag: Skola- inga lektioner, arbetstid hela dagen, bugg på kvällen.
Tisdag: Friluftsdag- slalom i Vemdalen.
Onsdag: Gympa prov-inställt, arbetstid hela dagen.
Torsdag: Plugga hemifrån.
Fredag: Skola, gym med Evelina.
Lördag: Stan-shopping, skräckfilmskväll.
Söndag: Chilla.



Varför bloggar jag inte? Jag har huur mycket som helst att blogga om och massa nya bilder. Tror det sitter i orken och lusten. För tid har jag ju egentligen också.. Jag ska försöka skärpa mig och blogga oftare!

Fast på skolan.

Hej!
Igår pluggade jag hemmifrån eftersom jag inte hade några lektioner. Idag är jag på skolan för jag skulle ha svenska men lektionen blev inställd.. Jag slutar om en halvtimme, men jag kommer inte hem förrän klockan två. Seegt, meen jag funderar på att gå hem, det är ju ändå så nice väder!

Ikvälls ska jag på dans i stan med Evelina och kanske Amanda. Taggaaaaaa!


Day two: Breakfast.


Day one: you.


Onsdag morgon.

Sitter på skolan nu och började för en stund sedan. Har bara en lektion idag och den är på eftermiddagen, så jag har bara arbetstid nu. Slutar skolan klockan 2 och då ska jag hem och kanske ut och fota lite.
4 bilder från morgonen.


Xperia + App:Retro Camera


Photochallenge.



Jag tänkte börja med en fotoutmaning som jag hittade på en blogg! Eftersom jag vill fota, men jag hittar aldrig något roligt motiv. Därför börjar jag med den här utmaningen så kanske jag lyckas få igång kreativiteten igen! Jag får se när jag börjar, kanske imorgon?


 


Sportlov.

Jag har bloggat lite under veckan men det beror på att jag har harf sportlov och varit uppe i husvagnen hela veckan. Åkt slalom, kollat på film, umgåtts med familj och vänner osv. Idag är det sista dagen på lovet och jag har självklart sparat alla läxor till sista stunden! Så nu sitter jag här med häcken full och pluggar..

Jag får se om jag hinner blogga mer idag eller imorgon eftersom jag måste plugga och imorgon har jag träning. Annars hörs vi på tisdag!
Skulle inte vara helt fel att sitta på den stranden igen!


KONY 2012


Make him famous-KONY

Lördag.

Jag har helt fel dygnsryttm just nu, eftersom Indien ligger fyra och en halv timme före Sverige och jag har fortfarande deras dygn inställt. Så jag somnar runt 19.00 och så vaknar jag vid 5 på morgonen... Så idag har jag hunnit med massor på morgonen, städat rummet osv.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Brorsan kanske kommer hit ikväll och äter middag, jag har inte träffat honom sedan jag kom hem från Indien.

Apropå Indien så funderar jag på hur jag ska berätta om allt vi gjorde där. Kanske skriver ett inlägg om dagen där jag berättar om några dagar i taget och lägger upp bilder till det. Så får det bli!



Lov.

Jag tog lov igår vid lunch, egentligen skulle jag varit på skolan till halv fyra och idag är det också skola. Men jag frågade om jag inte kunde få lov tidigare eftersom jag inte har något att göra på skolan eftersom jag kom hem från Indien i onsdags. Så det är ju inte så stor mening att hoppa in i alla lektioner nu, två dagar innan lov.

Just nu sitter jag och äter lunch och ska snart gå ut och fota sjävporträtt innan jag åker till pappa.

HEMMA!

Sitter på skolan just nu och pluggar. Tänkte bara tala om att jag fortfarande lever, jag överlevde resan! Men jag bloggar mer senare. Hörs.

RSS 2.0