School

Det blev ingen uppdatering igår, hann inte med. För jag och Evelina tog bussen in till stan och shoppade, ni kan få se vad jag köpte när jag kommer hem från skolan.

Just nu sitter jag och har arbetstid och läser och skriver om etik och människans livsvillkor.. wehoo! Nu borde jag fortsätta jobba, hörs efter skolan.


Gårdagen

Sorry, han verkligen inte blogga igår. När jag kom hem från skolan börjagde jag kuta runt som en galining och packade, för jag skulle till pappa. När jag hade packat slängde jag i mig mat, sedan tog jag och Evelina  buggen till stan på buggen. Vi fick mäst dansa på igår så det var ruuligt! :D

Här får ni en knepig bild från bussresan.. jag fick ett paket av Evelina, en brownie va de i! Jag hade tänkt ladda upp mer bilder men de funkade inte.


Theme 42 #3

Theme 42 är ett fotoprojekt som jag och min kompis Johanna har startat tillsammans. Varannan söndag kommer vi att bestämma ett tema som vi ska tolka och sedan fota utifrån det. Sedan kommer vi att lägga ut bilderna på våra bloggar. Här är Johannas blogg, där kan du kolla in hennes tolkning, http://systemgirls.blogg.se/

Veckans tema är retro. Här är min bild!


Jag är inte helt nöjd med bilden, men den får duga. Och så är den försenad en hel vecka för förra söndagen glömde jag helt bort att lägga upp den.
Johannas bild blir nog ännu mer försenad tror jag, för deras kamera är nere i Göteborg.

Dansen igår....

...Var sämst! Medelåldern var över 70, alltså var det bara tanter och gubbar där. Evelina och jag räknade hur många unga killar det var där och de var 4 st, wehoo. Men nu e de bara att tagga om, för nästa fredag ska vi självklart iväg igen! Zlips har sin absolut sista spelning i jämtland då, så då måste man ju dit, kommer bli sjukt mycke folk då :D 
Min kamera är i mammas bil och mamma är inte hemma, så det blir inga bilder nu.

Nu ska jag göra mig ordning, ska nämligen ut och rida med en kompis snart, sedan ska jag fika hos grannen, så det blir inte så mycket uppdatering under dagen.


Lördag+Dans

Idag har jag varit lite med Hulda på förmiddagen. När hon gick hem tog jag mig en dusch och käkade sushi och läste lite. Nu har jag förflyttat mig till Evelina och här vankas det taggning, vi ska på dans.. jag vet knappt vilka de e som spelar men skit samma! Roligt ska de iallafall bli. Nu ska vi börja sminka oss och välja kläder osv.
Adíos!

Tillbaka!

Jag tror jag har haft en bloggpaus, märkte att jag inte har uppdateran på ca en vecka! Men nu är jag tillbaka, ska försöka blogga så ofta jag kan.. men jag har så sällan något vettigt att säga. Men jag kanske kan börja lägga upp lite mer bilder och inte skriva så mycket, för det är själva skrivandet som jag tycker e segt.

Så vad tycker ni om mer bilder och inte så mycket text? För de händer inte så mycke roligt i mitt liv just nu, de e mäst skola, äta, dansa, sova.


11/11/11 11:11

Elva minuter över elva, 11 november 2011

Tufft! Haha..

11/11/11

11 November 2011

Kvällsfika

Man får vara lite onyttig ibland. Specielt nu, eftersom det är lov och halloween typ. Har precis tryckt i mig en krämbulle och den satt fint du! Nu tittar jag på bonde söker fru bara för att jag inte har något annat att göra, trevligt.  

Evelina

Här kommer några bilder från temafotograferingen med Evelina. Amanda fick agera assistent och reflexskärms-hållare. Det blev en hel del bra bilder!

Behind the scenes bild.

"Mitt hjärta blöder"


RSS 2.0