Dans igår = Trött idag

Just nu sitter jag i sängen och äter citronpaj och dricker te. Kollar på Time out men e reklam nu.

Dagen har varit hur seg som hellst. Har bara sorterat bilder på datorn, städat lite och varit jätte trött eftersom det blev så sent igår. 
Kom hem vid två i natt och dansen var skiit rolig, bandet var grymt alla var glada och ♥ var där! Kunde inte bli bättre! :D

Theme 42 #2

Theme 42 är ett fotoprojekt som jag och Johanna har startat tillsammans. Varannan söndag kommer vi att bestämma ett tema som vi ska tolka och sedan fota utifrån det. Sedan kommer vi att lägga ut bilderna på våra bloggar. Här är Johannas blogg, där kan du kolla på hennes tolkning, http://systemgirls.blogg.se/

Veckans tema är Autumn. Och här är min bild.


Det kommer fler bilder från denna fotografering så småning om.

Lördag idag

Blogglusten ligger verkligen på noll. Jag har inget att skriva om och så vidare.

Hej förresten! Idag har jag inte gjort så mycket, bakade en jääätte god citron och maräng-paj. Och så har jag fotat nu på eftermiddagen, resultatet belev grymt! Till och med så grymt så att brorsan tyckte att jag skulle fota fler liknande bilder och sedan skriva ut så att han kan sätta upp dom på väggen hemma hos honom. Får se om jag visar dom på bloggen någon gång.

Nu sitter jag och väntar på att bästa Evelina ska komma hit. Vi ska sminka oss och ha beslutsångest tillsammans över vad vi ska ha på oss för kläder ikväll och tagga osv osv.. För ikväll är det dans på OSD, och vi är som vanligt där.

Har inga biler på den här datorn så tyväär.. :(

Torsdag

Hallå.
Sitter på skolan och har nyss gjort matte prov, det gick faktist jätte bra och jag kände mig säker på alla frågor. Nu tänkte jag fortsätt jobba matte, måste vara klar med kapitlet imorgon.

13:00 åker jag och pappa in till stan. Jag ska på sjukhuset och ta en spruta och så ska jag förnya mitt pass och gå till tandlakaren och lite sådant. Seegt :/

Men nu har jag börjat lektionen, så jag måste dra.

Måndag kväll

Hej! Jag är jätte dålig på att uppdatera, men jag ska försöka, verkligen anstränga mig till det yttersta på att bli bättre.....

Kom hem från buggen för ett tag sedan, och nu har jag fikat och kollat lite på TV. Funderar på att gå och lägga mig och sova nu, är jätte trött! Men nu har jag inge mer att skriva om, så jag bjuder på två höstiga bilder! istället.




Imorgon kommer troligtvis min stora kärlek hem till mig då blir det myyys! :D


Lördag

Just nu håller jag på och städar.. Kan ju säga att de behövs!


Lite senare idag blir det fotografering. Jag ska fota Evelina i Hoverberg. Efter det vet jag inte riktigt vart vi tar vägen, det lutar mot en filmkväll, men vi får se hur Amanda mår för hon är/ har varit sjuk. Jag tror inte att det kommer bli så hög uppdatering idag iaf, men vi får se.
Ha de bra!


Varför?

Dead by April spelar i Vemdalen och jag är inte där! Varför?

Ego


Utveckling

Sitter och kollar lite på Hawaii five-0 just nu samtidigt som jag kollar igenom och sorterar alla biler jag har på datorn. Helt sjukt vad mycke bilder jag har, och en hel del skit. Jag orkar nästan aldrig sortera bilderna, men nu har jag börja ta tag i det, eftersom jag börjat få enormt mycke bilder.
Haha, jag märker iaf att utvecklinen går frammåt! xD

Då...

NU...

Min dag

Jag har ingen större blogglust, eftersom det enda jag gör på vardagarna nu är att vara i skolan och sova. Därav den låga uppdateringen jag har ingen inspiration och inget att skriva om, vem bryr sig om vad jag har gjort på skolan idag liksom?! Men imorgon tänkte jag dra mig ut och fota, så då kommer det väl bilder då.

07:37- Helvete, jag försov mig!
07.38- Skyyyyndaaa
08:03- Springer till bussen
08:16- Bussen är sen...
08:24- Kommer fram till skolan
08:30- Skolan börjar, inga lektioner, arbetstid hela dagen
15:30- Slutar skolan
15:38- Kommer bussen snart eller?! Jag fryser ihjäl!
15:40- Bussen kommer
15:58- Äntligen hemma!
16:03- Äter
16:24- Sooover
18:04- Vaknar -.-
18:08- Startar datorn
19:20- Åker och tränar
20:30- Övingskör
21:04- Kommer hem
22:30- Sovvaa


Bugg

Nu ska jag knyta på mig skorna så jag e klar tills Evelina kommer och hämtar upp mig. Det är ju måndag, vilket betyder dans! Känner mig inte alls nå peppad nu.. men aja, de kanske kommer när vi har börjat! 

Jag får se om jag orkar blogga när jag kommer hem! 
Tråkigt inlägg, har ingen passande bil heller.. 
 

Ska beställas!



Söndag

Dansen igår ÄGDE! Roligaste dans jag någonsin varit på, dansade hela kvällen lång :D Idag är jag bara trött och kom nyss hem från stugan, var där och hälsade på mamma och fikade lite. Nu väntar jag på att pappa ska komma hem, för då ska jag ut och övningsköra! Dock kan vi inte köra så länge, för jag måte hem och skriva klart en bokrecension som ska vara inlämnad halv 4.


Theme 42 #1

Theme 42 är ett fotoprojekt som jag och Johanna har startat tillsammans. Varannan söndag kommer vi att bestämma ett tema som vi ska tolka och sedan fota utifrån det. Sedan kommer vi att lägga ut bilderna på våra bloggar. Här är Johannas blogg, där kan du kolla på hennes tolkning, http://systemgirls.blogg.se

Veckans tema är "Fiary Tales" och då valde jag rödluvan. Här är mitt resultat. Jag kommer kanske lägga upp fler bilder från den här fotograferingen senare.


Jag har tänkt att vi ska göra en blogg eller skapa ett konto på flickr eller något, där vi lägger upp våra bidrag, vi får se hur det blir.


Taggataggataggatagggataggatagga

Evelina och jag ska på dans i stan ikväll! Så nu är vi hemma hos mig och gör oss i ordning och taggar!

Riktig peppar- låt!


Håll ut!

Kommer ni ihåg när jag skrev att jag höll på med ett hemligt fotoprojekt? Här kan ni hitta de inlägget.

Kommer dra igång det imorgon! Sitter och redigerar bilderna nu, så det är klart tills imorgon. Drar igång det klockan 13:00 imorgon! Så ni får hålla utkik då. Spänande?!

Fredag

Hej! Skolan idag var chill som vanligt, inga vanliga lektioner, bara arbetstid. Stannade även kvar efter att vi hade slutat och pluggade lite. 

Snart kommer Johanna hit för jag ska fota henne. Varför får ni inte veta än, för de är hemligt! Ni kommer få veta det i slutet av månaden! :D Spänande!
Ska förbereda lite inför fotograferingen nu, så bloggar jag mer senare ikväll.

Jag ska skärpa mig

Ska ta itu med bloggandet! Börjar.. typ imorgon? :)

Orkade inte redigera bilden.

Skola

Sitter på skolan och har lunchrast, har bara jobbat med engelska på förmiddagen och nu på eftermiddagen har jag matte. Sedan henner jag bara hem och äta innan jag ska åka till stan på buggen! Måste vara där tidigare idag, för jag måste intervjua lite folk till ett skolarbete.

Hörs, hej!


Hej IG

Har inte gjort nånting idag. Ska plugga nu iaf, måste göra klart en redovisning tills imårn. Ska prata om några saker i Australien i 5 minuter på engelska! Och jag har knappt börjat förbereda mig. Hej IG! (eller F, som det heter nu)

Bilder från gårdagen

Det slutade med att Jon och Elske inte kunde följa med till stan, (orkar inte skriva varför) så jag och Evelina drog in själva!


Go fika!

Vi gick på bio och såg Jag saknar dig, det börja med att när vi skulle betala sa tanten i kassan att evelina och jag var dom enda som hade bokat billjetter till filmen, men vi gick upp till bio sallongen och kom in i ett pytte litet rum, och bio duken var typ inte större än våran 50tumms tv. Men vi satte oss och efter ett tag kom det faktist 4 tjejer till som skulle kolla på filmen, så vi var 6 stycken i en liten bio sallong och en pytte liten film duk.
Och när det blev begravning på filmen så började vi ASgarva, tror det var meningen att man skulle gråta? Men de gjorde minsann inte vi! Hahah, vi skratta så vi grät istället, tror de var musiken vi skrattade åt?

Sedan gick vi på resturang och käkade kina mat med efterrätt och hela köret!


Shopping

Här kommer bilder på det jag köpte i stan igår. Köpte även hen helt vit basic tröja, men den orkade jag inte fota.

Svart kjol med hög midja

Röd kjol med hög midja

Stickad tröja


To the City

Fredag morgon! Har arbetstid hela dagen, vilket är sjuk härligt! Slutar halv tolv och då går jag och äter på matan sedan ska jag, Evelina, Jon och Elske ta bussen in till stan och shoppa, gå på bio, äta och så vidare. Tänkte ta med mig kameran, så de kommer väl bilder sen när jag kommer hem. Eller så kommer dom imårgon, för jag kommer hem runt halv tolv.

Ha en bra dag :)

Bild från weheartit


nytt till kameraväskan

Beställde hem lite nya grejer för ett tag sedan, 5 reflexskärmar och en trådlös fjärrutlösare som man kan fota med på 15 meters avstånd.

Beställde 5 i 1 reflexskärmar, svart, transparent, vit, silver och guld, 80cm.

Tisdag eftermiddag

Har inte gjort något speciellt i eftermiddag, fotade lite och har nyss tagit en varm dusch och krypit ner i en nybäddad säng. Nu ska jag läsa lite innan jag slocknar.


Guess what? Min snälla mamma köpte en bulle åt mig, god var den!


Vi hörs imårn! God natt

Dagens outfit



Kanelbullens dag!

Det är ju kanelbullens dag idag! Hoppas på att mamma har köpt med sig lite bullar hem :D Mums

Matte

Uppdateringen ligger på 0. Har varit med Hulda hela helgen och igår när jag kom hem hann jag bara äta och sedan drog jag på dansen i stan.

Nu sitter jag i alla fall på skolan och har haft arbetstid heela dagen! Jag och jobbar med matte och nu tog jag mig en liten rast ^^ Slutar om en och en halv timme då ska jag hem och sova och kanske redigera lite bilder från ett fotojobb som jag måste skicka iväg snart.

Aja, nu ska jag dyka ner i mattens spänande värld.....

Det kan komma upp bilder ikväll från helgen också, så håll utkik!


RSS 2.0