Slalom.

Heej. Håller just nu på att packa, för idag ska pappa och jag åka upp till våran husvagn i fjällen och åka slalom! Jag vet inte hur länge vi kommer stanna, troligtvis tills på söndag. Därför kommer jag inte uppdatera något eftersom vi inte har något internet där.

Ville bara säga det, måste fortsätta packa nu! Men vi hörs på söndag kanske?!


"5 O'Clock".


Mina julklappar.

-Kläder (bild kommer sen)
-Massa saker tills jag åker till Indien (myggnät, vätskersättning osv)
-2fotoalbum
-Presenkort
-Mascara
-Strumper, trosor, strumbyxor
-GTA
-Extern kamerblixt

-Stor kameraväska
-Kortlek x)
-Pengar
-Glas tills jag flyttar hemifrån
-Torrbalsam
-Förstoringspegel
-Hörlurar (bild kommer så småning om)
-Mp3 (tills jag åker Indien)

+massa smågrejer som jag inte orkar skriva upp..


När stormen lagt sig.

Dagmar var här natt, alltså stormen, jädrar va de blåste. Garage väggen gjorde till slut som stormen, alltså lade sig! Hahaha


Nu sitter jag hemma hos mig med Johanna och vi ska snart gå ut och basta i våran nya bastu, det blir premiär bastning för mig i den nu. Egentligen hatar jag att basta, det är ju så varmt! Men jag ska göra det ändå.
Nu ska jag dra på mig bikinin och knalla ut till värmen.

Hemma.

Som Evelina skrev så har jag varit i Sundsvall och firat jul med släkten. Det har varit en väldigt mysig helg med bingolotto, shopping, massa mat, kalle anka, julklappar och så vidare.

Det slutade med att jag spelade på 3 bingolotter, och jag fick bingo på två av dom! Dock vann jag bara 2st mijonbingolotter.

God jul

Äntligen julafton! Det måste vara den mysigaste dagen på hela året. Igår hade vi ju uppesittarkväll och jag vann såklart ingenting. Ikväll blir det paketöppning och dans kring granen och en massa julmat. Nu börjar julkalendern, jag måste se hur den slutar.

Vill ni veta en liten hemliss........ Om precis ett år sitter jag och Anja under en palm i Thailand och firar jul! Längtar!

God Jul hopppas ni får en fin julafton!

/Evelina


Gästblogg

Hej! Hej!

Dan före dopparedan! Åh va spännande imorgon är det Julafton! Känner mig som ett litet barn igen;) Idag har jag bakat messmörskola och den blev värkligen jätte misslyckad, slemmig kola blev det. Ikväll kommer det lite släktingar så då ska vi ha uppesittarkväll till bingolotto, haha. Nä nu har jag inte tid att sitta här, lillasyster väntar på att vi ska spela spel.

För er som undrar varför jag bloggar så är Anja är i Sundsvall hela julhelgen och bad mig att blogga lite, hon hälsar till er.

God jul och gott nytt år!
(kanske smyger in och bloggar lite mer sen)

/ Evelina


Bjuder på en bild på mig själv

Tummen upp.



Dagen har varit seg. Som ni ser har jag åkt skridskor med klassen, inte riktigt min grej de där. Det är ju livsfarligt, man slår ju ihjäl sig och så går det inte att stanna heller utan man måste åka in i sargen för att få stop.

När jag kom hem från skolan hade jag jätte bra flyt, eller inte! Tänkte ta med mig hunden ut och fota den innan det blev för mörkt. Så jag gick och skulle häma hunden hos dag-matte, men då var inte dom hemma. Så jag gick hem och tänkte plugga istället, men somnade såklart och sov i två, tre timmar. Och när jag vaknade klev jag upp och klädde på mig täckbyxor och allt för att gå och hämta hunden, och precis när jag gått utanför dörren ringer dom och säger att dom kan skjutsa hem henne. Nu har jag ätit äcklig gröt på tub och måste börja plugga så att jag inte behöver plugga hela natten.

A walk in the forest.


Dans på folkan

Nu har jag gjort mig i ordning för att åka på dans i stan! De e Jannez som spelar på folkan. Skjutsen kommer om ca10 minuter, så nu ska jag fixa det sista innan vi åker. Bloggar inge mer idag, eftersom jag kommer hem runt 2 inatt. Men vi hörs i morgon.

Brunch?

God morgon! Eller det kanske inte är morgon längre? Men jag klev iaf nyss upp och har just gjort i ordning god frukost. Baguette med brieost, salami och gosaker.



Igår var jag i stan, därav den låga uppdateringen! Tanken var att jag skulle handla julklappar, men jag köpte bara 3 julklappar till 2 pesoner. Har inte köpt bågot till någon i familjen är. Men vi åker till Sundsvall på onsdag eller torsdag, så jag får försöka hitta nånting då!
Bilder från gårdagen kommer nog så småningom.

Nationella.

Bloggade inte igår, för jag var tvungen att plugga matte eftersom vi hade nationella idag. Det gick rätt bra på provet, var bara några frågor jag var osäker på.
Imorgon har vi nationella igen, muntliga engelska..


Dinner.


Måndagsklubben.

Sitter på skolan just nu och pluggar matte. Jag slutade egentligen halv fyra, men jag stannade kvar på skolan på "måndagsklubben". För jag måste verkligen plugga matte och jag vet att om jag åker hem kommer jag inte plugga. Vi har nationella i matte på onsdag, då ska vi sitta och göra prov i 4 timmar! Jag kommer dö.

Jag hittar ingen passande bild, så det får bli en bild på eld som jag har fotat.


Haven't told you, i am going to India!

Jag studerar ju vård och omsorg på gymnaset och då ska man ut på praktik en hel del. Eftersom jag går på en så bra skola så har jag fått möjligheten att praktisera utomlands, nämligen i Indien! Varje år åker det dit några elever på en kultur-resa från min skola skolan. Men i år är första året elever från vård och omsorg får följa med, men då istället på praktik-resa, och jag blev en av dom som får följa.
 
Vi som ska praktisera åker den 6 februari 2012 och hem den 29, vi är alltså där nästan en hel månad. Och dom som ska på kultur-resa åker den 12 feb och hem 29. Vi är sammanlagt 9 elever och 4 lärare som åker. På kultur-resan åker 2 elever från 8:an och 3 från min klass. Och på praktik-resan är det jag och en till tjej från min klass och två killar från 2:an som ska jobba på ett it-företag.

Jag kommer blogga mer om resan, så får ni veta lite mer eftersom.

Imorgon är det exakt 8 veckor kvar tills vi i praktikgruppen åker!


bilder från we♥it

Amanda Fondell.


Pepparkaksbak.

Mormor har kommit från Sundsvall för att hälsa på och för att baka pepparkakor med oss. Så igår bakade vi och åt massa deg hela eftermiddagen. Måste få säga att smeten är godare än kakorna!

Hulda var också med, för hennes föräldrar skulle bort, så jag var "barnvakt". Senare på kvällen åkte vi hem till Hulda och kollade på idol och sedan sov där. Och idag har jag bara varit i stugan hela dagen och myyst på.  

Ny design.

Har suttit och grejat med headdern, kodat och fixat två kvällar i rad nu och nu börjar den nya designen äntligen bli klar. Det är lite mer som ska ändras, men det är i stort sätt klart. 
Vad tycker ni? Bättre eller sämre? Jag tycker det blev mycket bättre. Jag tyckte inte alls om den förra designen men jag har inte orkat ändra den.


Lotta Design.



Uppehåll från "Theme 42"

"Theme 42", ni vet fotprojektet som jag och Johanna håller på med? Det är såhar att det kommer bli ett uppehåll från det, för Johannas kamera är nere i Göteborg och hon får inte hem den förens om ca 2 veckor. Så vi tar en paus från projektet. Men när vi kör igån igen kanske vi kan lägga upp en bild varje helg, så att vi kommer ikapp!?


Ja, juste!

"Och så var det den där bloggen ja.." Alltså det är lite som med läxorna, jag lägger det liksom på hög. Jag fotar massa och kommer på massa inlägg som jag ska göra, men jag bloggar aldrig så då "lägger jag det på hög". Då har jag helt plötsligt en massa inlägg att göra och vet inte vart jag ska börja.
Det här blev flummingt, men ni fattar.

Jag tyckte iaf jag hittade en väldigt passande bild!.......

RSS 2.0