Uppehåll från "theme 42"...

.... Igeen. Sist var det Johanna som hade kameran nere i Göteborg och nu är ju jag i Indien. Tanken var att jag skulle fota alla bilder innan jag åkte och sedan göra tidsinställda inlägg, men jag har inte haft tid. Så det får bli ett uppehåll nu, men när jag kommer hem igen kör vi igång som vanligt! :D

Om du vill veta mer om "theme 42" eller se alla mina "theme42-bilder" klicka här.

BLOGGPAUS!


Theme 42 #9

Theme 42 är ett fotoprojekt som jag och min kompis Johanna har startat tillsammans. Varje söndag kommer vi att bestämma ett tema som vi ska tolka och sedan fota utifrån det. Sedan kommer vi att lägga ut bilderna på våra bloggar. Här är Johannas blogg, där kan du kolla in hennes tolkning, http://johannaekstrand.blogg.se/

Veckans tema är time. Här är min bild!


Sjuk?

Är hemma från skolan idag. Igår kväll kände jag mig nästan lite febrig så jag tog ett varmt bad OCH en låång dusch, efter det kände jag mig lite friskare. Men idag har jag ont i huvudet och halsen istället, så mamma tyckte jag skulle va hemma och dränka mig i te, jag inte kan bli sjuk nu!?!

4 dagar kvar!

Hej!
Det har hänt en del sen jag skrev sist. Har varit på dans och buggkursen har även dragit igång igen! Har även hänt en del annat..

Nu har jag förflyttat mig till mamma och tagit farväl av min kära far. Kommer inte träffa honom mer innan jag åker till Indien, för han åker till Italien imorgon för att åka skidor. Kommer inte träffa honom på en månad nu, eftersom jag kommer hem 1 mars..


we♥it.
4 dagar kvar tills jag åker typ till andra sidan jordklotet!

RSS 2.0